About

Wieke BeenenE.F.L. for business geeft de cursus zakelijk Engels bij u op het bedrijf. Dit wordt verzorgd door Wieke Beenen.

Wieke is 44 jaar en komt oorspronkelijk uit Groningen. Ze is al sinds 1996 gecertificeerd E.F.L teacher. Deze opleiding heeft zij afgerond in Londen, waar zij onder andere ook gewoond en gewerkt heeft. Zij heeft daarnaast ook in Canada , St.Maarten en in Trinidad gewoond.

Samen met haar Canadese man en drie dochters is zij in 2002 weer teruggekeerd naar Groningen heeft hier sinds 2005 een eigen vertaalbureau . Naast deze werkzaamheden geeft zij al een aantal jaren bijles Engels en heeft zij ook conversatie trainingen met volwassenen gedaan. Al deze werkzaamheden hebben geleid tot het ontstaan van E.F.L for business, een praktische cursus zakelijk Engels voor bedrijven.

“Door mijn achtergrond weet ik precies waar mensen tegenaan lopen in internationale situaties. Ik begrijp goed wat juist Nederlanders lastig kunnen vinden. Hier besteed ik dan ook veel aandacht aan tijdens de lessen. Verder vind ik het belangrijk dat mensen leren durven. Vaak weet men veel meer dan men denkt. Tijdens de cursus besteden we ook aandacht aan grammatica, dit passen we dan ook gelijk weer toe tijdens conversaties en in oefeningen. Verder gaan we veel gesprekken voeren, werken we aan presentaties en luistervaardigheden, gaan we dieper in op de culturele verschillen en gaan we effectief bezig met het schrijven van emails. Er is ook veel ruimte voor plezier, en humor. Samen leren kan hartstikke leuk zijn”. 

– Wieke Beenen